3d vizualizacija hiše

  • 3d-izris-moderne-hise
  • 3d-izris-moderna-hisa

Virtualno okno v vaš novi dom.

Verjetno že imate idejo kako naj izgleda vaša hiša, kakšne bodo dimenzije in kakšna razporeditev prostorov. Potrebujete poleg arhitekta še 3d predstavo vaše bodoče hiše in vašega bodočega pohištva?  3d vizualizacija hiše prava rešitev za vas. Vse kar morate storiti je, da nam posredujete vaše želje in pošljete fotografije načrtov hiše.

Nato vam naredimo 3d-izris oziroma vizualno predstavili vaše želje.

3d-izris omogoča, da lahko izris hiše oblikujemo po vaši željah in pridemo do hiše, ki si jo želite. Tudi izris pohištva je narejen po vaših idejah. V naprej lahko locirate pohištvene elemente, vodovodne odtoke, elektroinštalacije, razsvetljavo in določite barvne kombinacije. Na podlagi tega vam pripravimo predogled vaših objektov, ki si jih boste zlahka predstavljali do zadnje podrobnosti.

Nekaterim je izris v pomoč pri izbiri barvnih kombinacij, saj lahko v naprej uskladite barvo pohištva in barvo sten. Večkrat lahko barve popravite ali zamenjate.

Naročite 3d izris in pot do vaše hiše bo veliko krajša. Odločite se lahko za celotni izris hiše tj. izris notranjega in zunanjega dela hiše ali pa le za izris kuhinje oz. drugih posameznih prostorov. 3d-izris omogoča, da prostoru date pečat in poskrbite, da bo notranja oprema funkcijsko in estetsko ugajala vašim potrebam.

Pred 3d vizualizacijo hiše vam priporočamo tudi izdelavo idejne zasnove notranjega oblikovanja www.flet.si